D-Trans, uw partner voor verse & diepgevroren levensmiddelen

Kiezen voor d-trans

Uw partner in verse & diepgevroren levensmiddelen

De mogelijkheden die D-TRANS biedt op het gebied van logistiek en opslag van verse/bevroren producten zijn talrijk en richten zich op alle soorten klanten en verzoeken.

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Onze bevoorrechte ligging, in de nabijheid van de belangrijkste verkeersassen, in combinatie met de implementatie van een krachtige managementsoftware, garandeert flexibiliteit en een vlotte organisatie van de leveringsrondes. Wij dekken het hele Belgische grondgebied; zo bent u verzekerd van een levering op tijd!

Ervaring

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreide knowhow op het gebied van de logistiek van verse en diepgevroren producten. Elk lid van ons team is permanent betrokken bij het project en de cultuur van het bedrijf; een cultuur die dag na dag garant staat voor service en efficiëntie.

Familiebedrijf

Familiebedrijf

Een bedrijf op mensenmaat zoals het onze begrijpt de verschillende uitdagingen, anticipeert op veranderingen en kan het leveringsschema gemakkelijk aanpassen aan de specifieke verwachtingen van de klanten. Aan de telefoon wordt u steeds in contact gebracht met een bekwame contactpersoon die u kan helpen en u een passende oplossing biedt.

Traceerbaarheid

Traceerbaarheid

De koude keten respecteren is onze core business! Wat ook de aard van uw vraag/project is, wij garanderen een maximale traceerbaarheid van de temperatuur, zowel voor het vervoer als voor de logistiek van verse en diepgevroren producten, zonder enige uitzondering! Bij ons is uw product in goede handen.

Trots om Belg te zijn

Trots om Belg te zijn

Als Belgisch bedrijf, in het hart van een regio die bekend staat om zijn voedingsindustrie, willen wij alle kansen geven aan gekwalificeerde en lokale arbeidskrachten die ook garant staan voor de Belgische kwaliteit. Onze medewerkers, die in de meeste gevallen mogen terugblikken op een jarenlange ervaring binnen ons bedrijf, stralen het vertrouwen en de ernst van ons bedrijf uit.

Traceerbaarheid

Een gepersonaliseerde aanpak

Een op maat gemaakte en supersnelle dienstverlening! De kracht van onze aanpak ligt vooral in ons grote aanpassingsvermogen. Dankzij rechtstreeks contact en een zeer snelle follow-up kunnen wij aan de meest veeleisende verzoeken voldoen, of het nu gaat om leveringen van deur tot deur, noodsituaties of leveringen aan grote handelscentra.