D-Trans, uw partner voor verse & diepgevroren levensmiddelen

Over ons / geschiedenis

Ervaring ten dienste
van verse en diepgevroren producten!

D-TRANS werd opgericht in 2011 en bouwde sindsdien zijn ervaring en reputatie op in de logistiek en het transport van verse en diepgevroren levensmiddelen.

Sinds 2020 bevinden alle activiteiten van D-TRANS zich op één enkele site in Welkenraedt – in het hart van de provincie Luik – en biedt het bedrijf een volledig gamma logistieke diensten aan: Logistiek platform, Opslag, Planning, Beheer, Transport, Levering. Onze aanpak is volledig geïntegreerd en biedt al onze klanten een verhoogde efficiëntie en een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat. Het bedrijf zelf telt niet minder dan 50 medewerkers, chauffeurs en logistiek medewerkers die dagelijks in de weer zijn om de hygiëne, de service en het respect voor de koude keten in alle omstandigheden te garanderen!

Of het nu gaat om het inplannen van leveringen aan aankoopcentrales of rechtstreeks aan klanten, elke bestelling wordt met dezelfde nauwgezetheid behandeld om de kwaliteit van de dienstverlening, flexibiliteit en optimale voorwaarden te garanderen. Samen, hand in hand, zorgen we ervoor dat we elke dag onze verbintenissen nakomen, zonder ooit af te wijken van onze Gouden Regel: onze ervaring ten dienste van verse en diepgevroren producten!

In enkele cijfers

Het bedrijf in enkele cijfers

Onze vloot bestaat voor het overgrote deel uit bi-temperatuurcabines, de ideale manier om verse en diepgevroren producten te vervoeren. Dit is een echte toegevoegde waarde voor onze klanten en partners, die weten dat ze onder alle omstandigheden op D-TRANS kunnen rekenen voor hun logistiek.

Een complete en flexibele vloot die kan worden aangepast aan elk type transport en levering.

2011

Jaar waarin het bedrijf D-TRANS werd opgericht en zich nog in Aubel bevond.

2020

Jaar waarin het bedrijf verhuisde naar een geschikter pand in Welkenraedt.

1.800

De oppervlakte in m² van ons gekoeld logistiek platform.

600

De oppervlakte in m2 van onze “droge” opslagruimte.

23

Het aantal EURO-6 gecertificeerde vrachtwagens die onze vloot rijk is.

50

Het aantal vaste werknemers in ons bedrijf.

5.000.000 €

de jaaromzet van ons bedrijf.
(2021)

200

Het aantal leveringen per dag, m.a.w. 50.000 leveringen per jaar!

D-Trans kantoor
D-Trans Logistiek
D-Trans kantoor
D-Trans ervaring
Logistique D-Trans
D-Trans - Logistiek & Transport