D-Trans, uw partner voor verse & diepgevroren levensmiddelen

Ontdekken

Ons nieuws

Feestperiode : Ons beroemde patés in de schijnwerpers staan.

December 2021

Een paar dagen na elf pensen zijn het nu elf beroemde (in overheerlijke!) Patés die tijdens deze feestperiode in de schijnwerpers staan. Ze worden populairder bij de Belgen en bestaan ​​in een veelheid van smaken, van de meest klassieke tot de meest creatieve! Benieuwd naar enkele fabrieksgeheimen? Ontdek elf “geheime schuilplaats” in deze prachtige journaalreportage van RTL-TVI.

3 Gouden Medailles voor onze pensen

3 Gouden Medailles voor onze pensen!

09 December 2021

Op 30 november hadden wij de eer een van de vertegenwoordigers van de Corporation des Bouchers Charcutiers Traiteurs de Liège et Environs in onze lokalen te verwelkomen. Tijdens dit bezoek mochten wij 3 gouden medailles in ontvangst nemen voor onze Luikse witte pens, onze zwarte pens met speculoos en onze witte pens met rozijnen. Dit is een zeer symbolische onderscheiding voor ons bedrijf, want het getuigt van de kwaliteit van het werk dat onze teams dagelijks verrichten. Traditie, artisanale recepten en knowhow zijn de waarden die ons al meer dan 50 jaar motiveren en die wij elke dag in de praktijk brengen om fijne vleeswaren van de hoogste kwaliteit aan te bieden!

Waldorado : Een reportage in het hart van ons bedrijf

Maart 2021

Gisteren hadden we het geluk bezoek te krijgen van het hele #Waldorado team, het programma gepresenteerd door David Antoine dat “Waalse pareltjes” in de bloemetjes zet. Een mooie en leuke ervaring die ons in staat stelde (een deel van) onze geschiedenis en onze familiale knowhow met de kijker te delen. Een intense reportage in het hart van ons bedrijf die zeer binnenkort wordt uitgezonden op RTL-TVI